Anna lahjakortti

lahjakortti ikimetsä
Titel:
Ikimetsä-lahjakortti

Kaksiosainen lahjakortti on mainio vaihtoehto tavalliselle onnittelukortille. Jokaisen ostetun kortin arvolla rauhoitetaan pala arvokasta luonnontilaista metsää tai suota.

Yhdellä eurolla suojelet kaksi neliömetriä ikimetsää tai kymmenen neliömetriä suota! Lahjakortteja on saatavilla 5, 10, 20, 50 ja 100 euron arvoisina.

Metsälahjakortti on kaksiosainen ja tyylikkäästi kuvitettu. Valittavana on joko alueeseen kohdistamaton Ikimetsä-kortti tai kaksitoista Luonnonperintösäätiön suojelualuetta: Akanvaara Parikkalassa, Enäjärvi Laitilassa, Kaikkallio Imatralla, Kaukametsä Mänttä-Vilppulassa, Keijunmetsä Hämeenlinnan Rengossa, Kyöpelinvuori Mäntyharjulla, Limberg Lohjalla, Pyrynmaa Inarissa, Tervavaara Nurmeksessa, Tulijoki Puolangalla ja Topenginleija Kustavissa. Lisäksi valikoimissa on yksi suolahjakortti, Kuovisuo Oulussa. Pirkanmaan lahjakortin tuotolla kerätään varoja Suojele pala Pirkanmaata -kampanjaan, jonka tavoitteena on hankkia Pirkanmaalta pohjansirkullekin sopivaa pesimäympäristöä.

Kortit ovat Juha Ilkan kuvittamia.

Syksyllä 2020 myyntiin tuli myös Tiitiäisen metsän lahjakortteja. Kirsi Kunnaksen kunniaksi perustettu Tiitiäisen metsä sijaitsee Ylöjärvellä. Tiitiäisen metsän kaksiosaisia lahjakortteja on 5, 10, 20, 50 ja 100 euron arvoisina ja kussakin niistä on oma ainutlaatuinen kuvituksensa, jonka on tehnyt Silja-Maria Wihersaari.

Tilauksiin lisätään postimaksu. 

Jos haluat, että kortti lähetetään suoraan lahjan saajalle ja siihen liitetään terveisesi, lähetä toivomasi teksti sähköpostiviestinä alla olevaan osoitteeseen. Jos verkkomaksussa on ongelmia tai kysyttävää, ota yhteyttä: info@luonnonperintosaatio.fi

Muista mainita tilausnumero viestissäsi, se helpottaa asian käsittelyä!

Jos haluat käyttää muuta maksutapaa, tutustu ohjeisiin.

Lahjakortteja myyvät myös mm. Tampereen Luontokauppa, Ekokampaamo Oranssi Tampereella sekä Inkivääri Hämeenlinnassa.